Over Arjo

De passie voor sport 

Kijken naar mogelijkheden, verbindingen leggen, innoveren en sport zijn zaken waar Arjo’s passie ligt. Dit komt allemaal samen in het idee om Uniek Sporten op te zetten, de online sportcommunity voor mensen met een beperking. Vanuit zijn werk en achtergrond als actief sporter en vrijwilliger (onder andere teammanager van het Nederlands rolstoelhockeyteam) zag hij dat veel mensen met een beperking hun sport niet konden vinden. De grote ambitie ontstond om te komen tot één landelijk platform voor mensen met een handicap op het gebied van sport en bewegen.

Als Founding Father van Uniek Sporten mag hij zich dagelijks bezighouden met het realiseren van die droom door het relatiebeheer met regionale samenwerkingsverbanden en overheden. In zijn huidige functie bij Fonds Gehandicaptensport is hij daarnaast verantwoordelijk voor de online marketing strategie van Uniek Sporten en het ontwikkelen en uitwerken van online concepten. 

Persoonlijke leven

Arjo is sinds 2012 getrouwd met Imke en samen zijn ze de trotse ouders van een prachtige zoon! Ze wonen in een Fokuswoning, Arjo rijdt zelf auto en hij is als vrijwilliger betrokken bij diverse organisaties. Kortom ook in zijn persoonlijke leven kijkt Arjo naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen!

Grootste waardering

Voor zijn werk in de sport mocht hij de afgelopen jaren de onderscheidingen “Arnhems Meisje”, 5e in de “Top 100 Onbeperkt” en de “combinatiefunctionaris & buurtsportcoach stimuleringsprijs 2012” ontvangen. Maar de grootste waardering voor zijn werk ontvang hij elke keer als iemand met een handicap door middel van het Uniek Sporten platform een geschikte vorm van sport of bewegen weet te vinden. Hierdoor kan die persoon plezier hebben, sociale contacten opbouwen en gezonder leven … de kracht van sport! 


In de media:
Arjo in de media