Mijn podcast top 10
Mijn podcast top 10

Mijn podcast top 10

Al enige jaren ben ik een echte podcast fan. Ik heb een hele lijst die ik beluister en elke keer komen er nieuwe bij. Van sport tot technologie en van marketing tot politiek. Hieronder mijn top 10 in willekeurige volgorde.

#1 Miss Paralympics

Nu de winterspelen net begonnen zijn, kan deze podcast natuurlijk niet ontbreken. Ex-paralympiër en presentator Roos Oosterbaan bespreekt nieuws en achtergronden van de Paralympische Spelen.

#2 Marketingpraat

Prettige podcast van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Ze bespreken inzichten en tips op gebied van online marketing op een laagdrempelige manier en regelmatig schuiven inspirerende gasten aan.

#3 Tegenlicht

De Tegenlicht Podcast zit vol met verhalen die je niet wil missen over de wereld van morgen. Van technologische ontwikkelingen tot duurzaamheid. Wat is de impact hiervan op ons leven en welke keuzen maken we?

#4 ONBEPERKT Podcast

Natuurlijk mag onze eigen ONBEPERKT podcast van Uniek Sporten niet ontbreken. Wilfred Genee en Eva Eikhout praten met inspirerende gasten over de balans tussen beperking en talent. Want alleen als je je beperking leert kennen, ben je tot grote dingen in staat.

#5 De Ben Tiggelaar Podcast

Ben Tiggelaar interviewt zeer diverse gasten. De afleveringen zijn kort en krachtig, met mooie en praktische inzichten voor persoonlijke groei.

#6 ALLsportsradio

Bij ALLsportsradio neemt Robert Denneman je mee in de wereld van sport. Natuurlijk met een maandelijkse uitzending over gehandicaptensport in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport, maar ook over onderwerpen als Esports of sportmarketing.

#7 Kitty Koelemeijer

Kitty heeft mooie gesprekken over technologie, innovatie, management en ondernemerschap. Kitty is hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit en ook lid van de Raad van Toezicht van Fonds Gehandicaptensport.

#8 Kamervragen!

Interessant podcast die je meeneemt in de wereld achter de Tweede Kamer. Met regelmaat schuift Gert-Jan Segers of een van onze andere Kamerleden aan om een inkijkje te geven in het wel en wee van het werk van de ChristenUnie.

#9 De Rudi & Freddie Show

Rutger Bregman en Jesse Frederik voeren op geheel eigen wijze gesprekken over economie en politiek. Dit levert vaak interessante gesprekken op en geeft mij regelmatig een andere kijk op zaken.

#10 Sport & Samenleving

Goede podcast van Team Sportservice waarin de host met gasten en deskundigen in gesprek gaat over beleid en praktijk in de sport. Van beleidsmedewerkers tot buurtsportcoaches komen aan het woord, waardoor het een goede mix is.